Spis etter årstidene | Vi fanger vår egen sjømat
Kortreist sjømat gir smakfulle matretter. Samtidig kan noen årstider gjøre det vanskelig å få tak i god sjømat. Vi i Big Fish restaurant har funnet en løsning på denne utfordringen. Ved å drive vårt eget fiskemottak sørger vi for å servere kvalitetssikret sjømat gjennom hele året.
Smakfull sjømat gjennom hele året
Lite slår sjømat, som smaker ypperlig uansett årstid. Samtidig kan noen årstider gjøre det vanskelig å få tak i god sjømat. Like fullt kan det også være utfordrende å lage smakfulle retter av sjømat gjennom hele året. Heldigvis er ikke årstider en utfordring for oss i Big Fish. Ettersom kvalitetssikret sjømat er svært viktig for oss driver vi Skjærhalden Fiskemottak. Med sjømat fra fiskemottaket serverer vi smakfull sjømat uansett årstid.
Skjærhalden Fiskemottak er vår søsterbedrift, som vi driver ved siden av vår restaurant. Fiskemottaket får sjømat fra lokale fiskere, som fisker rundt og utenfor Hvaler. På vårt fiskemottak får vi inn ulike typer sjømat. I tillegg til forskjellige typer fisk får vi også inn reker, kreps og hummer. Hummer fra Hvaler er fast innslag i vår meny om høsten, ettersom høsten er høysesong for hummer. I restaurantens behagelige atmosfære serverer vi gratinert hummer med hjemmebakt brød. Hjemmelaget og kortreist mat er svært viktig for oss noe som gjør at brødet vårt er laget på vår egenproduserte surdeig.
Vi serverer fisk og skalldyr til alle årstider
Hos oss i Big Fish på Hvaler kan du nyte fisk og skalldyr uansett årstid. For å kunne servere smakfulle retter med sjømat til alle årstider gjør vi noen endringer i menyen hver uke. I tillegg til fisk og skalldyr serverer vi også ulike former for husmannskost om vinteren. Ønsker du en smakfull rett som holder deg varm, er vår spanske fiskegryte retten for deg. Vår fiskegryte er en tomat-basert gryte, med hvit fisk og skalldyr som hovedingredienser. Ved siden av fiskegryten serverer vi også vårt hjemmelagde surdeigsbrød med aioli til.
I motsetning til vår meny om vinteren, har menyen om sommeren først og fremst fokus på lette retter. Foretrekker du en forfriskende rett i sommervarmen, vil vi varmt anbefale et rekesmørbrød, skalldyrfat eller sildetallerken. På forhåndsbestilling lager vi et komplett skalldyrfat for to personer som inneholder gratinert hummer, kreps, blåskjell og ris pilaf. Vår sildetallerken inneholder fire ulike typer sild som serveres på dansk rugbrød. På rekesmørbrødet serverer vi reker, egg, majone og frisk salat på vårt hjemmebakte surdeigsbrød.
Er du glad i sjømat uavhengig av årstid er en tur innom oss i Big Fish på Hvaler et sikkert valg. Som familiedrevet restaurant er vi svært opptatt av å ha en behagelig og familievennlig atmosfære hos oss. Vi holder til sentralt på Hvaler som er under en halvtimes kjøretur fra Fredrikstad.
Ofte stilte spørsmål
Hvor kan jeg spise sjømat på Hvaler?
Hos oss i Big Fish får du smakfull sjømat gjennom hele året. Fra Skjærhalden Fiskemottak, som er vår søsterbedrift, serverer vi fisk og skalldyr uansett årstid.
Finnes det en god restaurant som serverer sjømat i Fredrikstad?
Big Fish er en restaurant som ligger på Hvaler, like ved Fredrikstad. Vi serverer fersk sjømat gjennom hele året, som kommer fra vårt eget fiskemottak på Skjærhalden.
Hvilken restaurant er best på sjømat?
Vi i Big Fish arbeider kontinuerlig for å være eksperter på sjømat. I tillegg til å lage smakfulle retter av sjømat gjennom hele året, får vi også sjømat fra vårt eget fiskemottak. Leveransen fra Skjærhalden Fiskemottak, gjør at vi kan tilby rykende fersk fisk og skalldyr til alle årstider.