DSC00062.jpg
 
Artboard 1@2x.png
 
 

Julebord hos Big Fish

Big Fish ligger på Skjærhalden, Hvaler, rett ved Fredrikstad. Ta turen ut for et julebord i et hyggelig lokale i vakre omgivelser. Vi er en familiebedrift og legger stor vekt på en uformell stemning og god mat når du kommer til oss.

Se menyene lenger ned!

Her får du et julebord med en svært personlig service og vi leverer mat og drikke vi selv har lidenskap for: helt hjemmelagd mat og de ferskeste skalldyr fra vårt eget fiskemottak; Skjærhalden Fiskemottak. 

Bestill nå via e-post:
post@bigfishcafe.no

 
 

Julebordspakker

Skalldyrtallerken med lokal sjømat
Reker, kreps og krabbeklør fra vårt eget fiskemottak; Skjærhalden Fiskemottak AS — Ferskere blir det ikke! Servert med brød, majones og aioli, eller ris pilaf. Annet innhold kan ordnes: som hummer, kongekrabbe og østers.
Fra 299,-

Juletallerken
Tradisjonell juletallerken: ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, dampede grønnsaker, kokte poteter, rørte tyttebær, julesaus. Absolutt alt lagd på huset i god gammeldags stil!
295,-

Pinnekjøtt (Minimum 10 personer)
Serveres med kålrotstappe, pølse og kokte poteter
349,-

Lutefisk (Minimum 10 personer)
Helt klassisk lutefisk; serveres med ertepuré, bacon, hvit saus, kokte poteter.
335,-

Dansk Julelunch (Minimum 10 personer)
Et komplett lunchbord for alle inviterte med alt man kunne ønsket seg til en skikkelig julelunch!
kr 295,- per pers

Vi ordner også retter fra vår normale meny. Lokalene våre kan romme opp til 72 personer komfortabelt, men vi tar også i mot små grupper uten problemer.

Julebordspakker må forhåndsbestilles.

Bestill nå via e-post:
post@bigfishcafe.no 

 
forside.jpg
Artboard 1@2x.png
 
 

La heftig sjøsprøyt og vind i håret starte julebordet – dette er et spennende og annerledes julebordstilbud med ribkjøring i Hvalers skjærgård kombinert med julemat hos oss. Skjærgården er fantastisk på vinterstid – og dette er en eksklusiv opplevelse hvor du kommer tett på naturelementene. Rett fra brygga på Skjærhalden er det et steinkast til Big Fish — et varmt og hyggelig lokale for julebord.

RIB Østfold tilbyr fartsfylte og minnerike opplevelsesturer i skjærgården. Målet er å gi gjestene en positiv, trygg og morsom opplevelse med RIB.

INFORMASJON & PRIS*  

VARIGHET: fra 3 timer inkl. 1 times rib-kjøring
KAPASITET: 12 - 64 personer (maks 12 personer per båt) / varmedresser og briller til alle deltagere
PRIS RIB NOK 9.000,-  per båt (12 seter) for første time // deretter kr. 2.000,- per halvtime eks 10% mva