Viner fra Piemonte

En kveld med
Kristian Strøm, sommelier

 
tree-branch-plant-grape-vine-vineyard-1202804-pxhere.com.jpg

Fredag 23. november inviterer til en kveld med gode smaksopplevelser. Sommelier Kristian Strøm besøker oss, hvor han skal guide oss gjennom en 3-retters høstmeny, med en 6-delers vinpakke. Menyen er satt i forhold til høstens råvarer, og sommelieren skal ta oss smaksmessig med til Piemonte, Italia.

Kvelden vil ha et generelt fokus på denne regionen, med både hvite og røde viner. Sammen med vinene kan vi friste med henholdsvis kreps og kalv i fristende og passende komponeringer.

Piemonte,_Italy_from_the_Barolo_wine_museum.jpg

Kristian Strøm er utdannet sommelier og har en rik forståelse for både vin og mat, og spesielt i kombinasjon. Målet med kvelden er å gi dere en rik opplevelse av vin og mat i kombinasjon, og hvordan begge kan løfte hverandre til en smaksopplevelse som er større enn summen av de to hver for seg. Ytterligere vil dere få god og nyttig informasjon om disse kombinasjonene, men også om Piemonte-viner i seg selv.

Kvelden blir 23. November, og starter 18.00. Prisen er 925,- per pers.

Påmelding skjer via direkte kontakt med oss, med påfølgende bekreftelse om påmelding. Kontakt oss via telefon, e-post eller facebook.