Cognac-Aften

5. April - med Jan Erik Hofsli

5.April inviterer vi til cognac-aften på Big Fish. Kvelden ledes av Jan Erik Hofsli, som har særdeles god erfaring fra feltet, samt bransjen i Norge. Innledningsvis får deltagerne servert middag, hvor cognac-smakingen starter for alvor etter dette.

Cognac er noe de aller fleste kjenner til, men antageligvis i varierende grad. Kvelden er konstruert for å passe både for de som helt enkelt liker cognac og vil vite mer, og for de mer entusiastiske og interesserte. Deltagerne får smake et godt spekter av cognacer. Jan Erik Hofsli har både bred kunnskap for feltet og personlig lidenskap, og er samtidig en dyktig og entusiastisk foredragsholder.

På en smaking som dette får man synergieffekten av både kunnskap, smaking, kontrastsmaking og en god guide gjennom det hele. Man får muligheten til å oppleve alt samtidig og få en kontekst og sammenheng mellom alt. På denne måten oppnår man en større opplevelse og forståelse for cognac.

Kvelden starter 18:30 med servering av middag. Smakingen begynner 19:30. Prisen er 650,- per pers.

Påmelding skjer via mail, telefon eller facebook.